ГоловнаСуспільствоПодії

Військова вантажівка потрапила в ДТП на виїзді з Києва

Водій вантажівки "Volvo" не впорався з керуванням і врізався в задню частину платформи, яку тягнув військовий тягач.

Військова вантажівка потрапила в ДТП на виїзді з Києва
Военный грузовик попал в ДТП на выезде из Киева
Фото: facebook.com/kpszsu

Сьогодні, 5 лютого, близько 07:00 на виїзді з Києва (Брест-Литовське шосе) сталася ДТП за участю військового автомобіля КРАЗ, що належить одній з військових частин Повітряних сил ЗСУ в Житомирській області.

Про це повідомила прес-служба Командування ПС ЗСУ у Фейсбуці.

За попередніми даними, водій вантажівки "Volvo", який перевозив МАФ, не впорався з керуванням і врізався в задню частину платформи, яку тягнув військовий тягач.

"Під час зіткнення удар припав на пасажирське сидіння цивільної вантажівки. Кабіна була повністю зім'ята, тому водієві з автомобіля допомагали вибратися військові. Його госпіталізували з незначними травмами, оскільки він відчув біль у ділянці шиї", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника командира військової частини Костянтина Сидорова, за кермом військового тягача був досвідчений водій - військовослужбовець з багаторічним стажем водіння великогабаритної техніки.

Фото: facebook.com/kpszsu

"Водій стверджує, що рухався до місця дислокації військової частини правою смугою зі встановленою швидкістю (не більш ніж 40 км/год для цього типу транспорту). Відчув удар і діяв за всіма правилами: викликав "швидку", надав допомогу потерпілому, повідомив правоохоронців і керівництво частини", - наголошено в повідомленні. Рух по транспортній магістралі відновлено. Тягач прибув до місця дислокації.

Нагадаємо, раніше в Черкаській області потрапив у ДТП військовий "Урал" з боєприпасами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram