ГоловнаСуспільствоПодії

У Почаєві п'яний водій збив трьох людей, у тому числі поліцейського при виконанні

Чоловік також врізався в авто на узбіччі.

У Почаєві п'яний водій збив трьох людей, у тому числі поліцейського при виконанні
Фото: tp.npu.gov.ua

У місті Почаїв Тернопільської області близько другої години ночі п'яний водій збив трьох людей, у тому числі поліцейського.

Про це повідомляють на сайті облуправління Нацполіції.

"У результаті дорожньо-транспортної пригоди троє осіб з переломами та іншими ушкодженнями потрапили до лікарні. Постраждалі - двоє жителів Почаєва і працівник групи реагування патрульної поліції, який перебував при виконанні службових обов'язків", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, двоє постраждалих їхали на автомобілі Mitsubishi Outlander, за кілька хвилин до аварії їх зупинили патрульні. Службове авто стояло на узбіччі з увімкненими проблисковими маячками.

"Якоїсь миті на тротуар виїхав автомобіль Volkswagen Golf, збив їх, а потім врізався ще й у Mitsubishi. За попередніми даними, водій Volkswagen був п'яним. У його крові виявили понад 2,5 проміле алкоголю. Чоловік розповів, що помітив патрульну машину занадто пізно. Виїхати на зустрічну він не зміг, тому що там рухався інший транспортний засіб. Щоб уникнути ДТП, він вирішив виїхати на тротуар. Там стояли люди, які і потрапили під колеса його авто", - повідомили правоохоронці.

Фото: tp.npu.gov.ua

Постраждалих доставили в травматологічне відділення. Триває слідство відповідно до ч.1 ст. 286 КК.

Фото: tp.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Луцьку співробітник прокуратури збив жінку на переході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram