ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному вночі сталася велика пожежа в ресторані "Істанбул"

Рятувальникам вдалося запобігти вибуху в приміщенні, винісши два газові балони.

Уночі 4 лютого в Рівному відбулася велика пожежа на території ресторану Istanbul, повідомляє прес-служба регіонального управління ДСНС.

Інформація про пожежу надійшла о 00:55, загорілася дерев'яна будівля, яку ресторан не використовував. На виклик виїхали два чергових відділення вогнеборців. З огляду на розміри і складність пожежі, а також серйозну загрозу перекидання вогню на поруч розташовані будинки Рівненської обласної станції переливання крові та сусідні житлові будинки, керівники рятувальної операції залучили додаткові засоби гасіння. На місці НП працювали 8 одиниць техніки і 40 чоловік особового складу ДСНС.

Ночью в Ровно сгорело деревянное здание ресторана 'Истанбул'
Фото: rv.dsns.gov.ua
Ночью в Ровно сгорело деревянное здание ресторана 'Истанбул'

На місці пожежі виникло сильне задимлення, через високу температуру бійцям ДСНС на початковому етапі гасіння було складно наблизитися до будівлі. Воду доводилося подавати приблизно із семи метрів від охопленої вогнем будівлі. Також рятувальникам вдалося запобігти вибуху в приміщенні, винісши з два газові балони.

Фото: rv.dsns.gov.ua

Фото: rv.dsns.gov.ua

Фото: rv.dsns.gov.ua

Фото: rv.dsns.gov.ua

Фото: rv.dsns.gov.ua

Пожежу вдалося локалізувати о 02:15, а повністю ліквідувати о 03:50. Загиблих і постраждалих немає. У результаті пожежі вогнем знищено частину будівлі площею 350 м кв. На час гасіння рух транспорту вулицею Бандери в місті було перекрито.

Нагадаємо, на вихідних у Києві рятувальники ДСНС протягом 27 годин гасили пожежу на складі пластику і картону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram