ГоловнаСуспільствоПодії

На складах у Києві загасили пожежу (оновлено)

З вогнем боролися майже 27 годин.

На складах у Києві загасили пожежу (оновлено)
С огнем боролись почти 27 часов
Фото: ГосЧС

Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежу на будівельних складах на вул. Червоноткацькій, 69 у Києві біля станції метро "Лісова". Про це повідомили в ДержНС в неділю, 3 лютого.

"Станом на 10:00 рятувальники продовжують гасіння окремих осередків пожежі на площі 1500 кв. м. Є загроза руйнування будівельних конструкцій. На місці події працює 27 одиниць основної та спеціальної техніки і 97 чоловік особового складу", - йдеться в повідомленні.

Пожежа на складах з будівельними матеріалами почалася 2 лютого близько 12.00. У чотириповерховій будівлі були пластикові та паперові матеріали, а також електроніка. Вогонь охопив понад 10 тисяч кв.м. Пожежу локалізували о 23:03.

Рятувальники пояснили швидке поширення вогню тим, що склад був забитий під зав'язку горючими матеріалами, і при цьому він не був обладнаний протипожежними перегородками. На території об'єкта немає зовнішнього протипожежного водопостачання, тому, щоб забезпечити пожежні автоцистерни водою, довелося прокладати лінії великої протяжності, але навіть в тих гідрантах тиск виявився недостатнім для ефективної ліквідації пожежі.

Ліквідація пожежі триває, повідомили в ДержНС.

Оновлення 15:20. Станом на 14:30 рятувальники ліквідували пожежу в складському приміщенні в Києві. Пожежу гасили протягом майже 27 годин.

Нагадаємо, раніше в Кам'янському стався вибух на коксохімічному заводі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram