ГоловнаСуспільствоПодії

На виїзді з АЗС у Калуші сталася смертельна ДТП

Водій Nissan не впорався з кермуванням і влетів у Volkswagen.

На виїзді з автозаправної станції в Калуші 2 лютого сталася смертельна ДТП.

Прес-служба поліції повідомила, що близько 12:30 на дорозі Н-10 "Стрий - Мамалига" 30-річний водій автомобіля Nissan не впорався з кермуванням, в'їхав у електричну опору, після чого врізався в автомобіль Volkswagen під кермуванням 50-річного водія. Місцеві ЗМІ пишуть, що Volkswagen виїжджав з АЗС, а Nissan у цей час обганяв іншу машину. 

Фото: facebook.com/frankivsk.police

Фото: facebook.com/frankivsk.police

Фото: facebook.com/frankivsk.police

Обидва водії потрапили до Калуської центральної районної лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, через кілька годин після аварії водій Nissan помер.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, у жовтні 2018 року в Києві сталася серйозна ДТП на заїзді на АЗС по проспекту Шухевича (Ватутіна). Тоді водій SEAT на швидкості близько 100 км/год їхав по крайній правій смузі, призначеній тільки для громадського транспорту, і врізався в KIA, яка перебудовувалася для заїзду на заправку. Двоє людей, що були в автомобілі SEAT, загинули на місці, ще чотирьох госпіталізовано. Також до лікарні забрали жінку-водія Kia.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram