ГоловнаСуспільствоЖиття

Встановлено замовника замаху на офіцера карного розшуку, який розслідував вбивство "Сармата"

Стан Олексія Логвиненка стабілізувався.

Встановлено замовника замаху на офіцера карного розшуку, який розслідував вбивство "Сармата"
Состояние Алексея Логвиненко стабилизировалось
Фото: Vyacheslav Abroskin\Facebook

Офіцер поліції Олексій Логвиненко, на якого було скоєно замах у Харкові 16 січня, одужує. Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

За його словами, два дні тому поліцейський вийшов з коми. Зараз він перебуває в реанімаційному відділенні, його стан здоров'я стабілізувався.

Аброськін повідомив, що відвідав поліцейського в лікарні в Харкові сьогодні, 2 лютого.

"По-перше, можу сказати, що завдяки Богу і нашим лікарям, він йде на поправку. Вдячний лікарям за врятоване життя Олексія. По-друге, ми встановили замовника цього жахливого нападу на співробітника поліції і йому буде оголошено про підозру. Ми продовжуємо активно працювати над встановленням безпосередніх виконавців", - написав Аброськін.

Нагадаємо, 16 січня в Харкові двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера поліції. Нападники вдарили чоловіка і зробили кілька пострілів з невстановленої зброї в голову, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору. Потерпілого з пораненнями голови і шиї доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої допомоги. Його прооперували.

Пізніше стало відомо, що Логвиненко займався розслідуванням вбивства екс-добровольця Віталія Олешка ("Сармата)". Активіста Олешка застрелили 31 липня в Бердянську Запорізької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram