ГоловнаСуспільствоПодії

Біля арсеналу ЗСУ затримали трьох підозрілих чоловіків

Вони наближалися до зони охорони.

Біля арсеналу ЗСУ затримали трьох підозрілих чоловіків
Возле арсенала ВСУ задержали троих подозрительных мужчин
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Біля одного з арсеналів Збройних сил України у лісовій місцевості чергова зміна виявила і спільно з оперативним підрозділом військової служби правопорядку ЗС України затримала трьох підозрілих громадян, які наближалися до зони охорони. Про це повідомляє прес-центр Генштабу на сторінці у Facebook.

Інцидент стався вчора, 1 лютого.

"Про подію невідкладно повідомлено представникам Національної поліції України та Служби безпеки України в зоні їхньої відповідальності. Затриманих передали правоохоронцям", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за пильність і вмілі дії під час охорони важливих об'єктів особовий склад чергової зміни і підрозділи ВСП представлено до заохочення.

"Закликаємо громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об'єктів", - додали в Генштабі.

Нагадаємо, в жовтні на складі боєприпасів арсеналу ЗСУ №6 в смт Дружба поблизу Ічні сталися вибухи. Рятувальники евакуювали із зони можливого ураження понад 12 тис. місцевих жителів. Гасіння пожежі на арсеналі тривало 2 тижні. Слідство вважає основною причиною події диверсію російських спецслужб.

За результатами експертиз, Міноборони назвало атаки на склади боєприпасів та військові арсенали у Сватовому, Балаклії та Ічні спланованими ворогом терористичними актами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram