ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Кільцевій зіткнулися вантажівка і маршрутка: пасажира із салону вирізали рятувальники (оновлено)

Травми отримали вісім осіб.

На Кільцевій дорозі в Києві близько 22:00 сталася ДТП за участю вантажівки і маршрутки.

Про це повідомляє Інформатор.

Відзначається, що пасажира вирізують з салону рятувальники. Інших деталей не повідомляється.

Київ Оперативний повідомляє про серйозну ДТП з постраждалими на перетині Кільцевої дороги та вул. Тулузи за участю маршрутного таксі і сідельного тягача. Інформація про кількість постраждалих уточнюється.

Оновлення. За даними dtp.kiev.ua, в ДТП на Великій Окружній, навпроти магазину Ашан постраждали 9 осіб, 5 госпіталізовано.

Попередньо, маршрутку спочатку почало водити по дорозі, а потім вона врізалася у вантажівку. Пасажирів вирізали бійці ДержНС. Водій маршрутки визнав свою провину. На місці працюють кілька бригад швидкої допомоги, поліція, ДержНС.

Оновлення 23:33. В результаті зіткнення маршрутки з припаркованою вантажівкою на Кільцевій дорозі в Києві вісім осіб отримали тілесні ушкодження. Одного пасажира вирізали рятувальники, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Повідомлення про аварію за участю маршрутного автобуса і вантажівки у Святошинському районі Києва до чергової частини надійшло о 21:40. За попередньою інформацією, в результаті зіткнення травми отримали вісім осіб: водій і пасажири маршрутки.

Семеро постраждалих отримали легкі травми, а одному пасажиру затиснуло ноги, тому рятувальники вирізали його з допомогою спеціального обладнання (за інформацією лікарів, у чоловіка підозра на перелом ноги). Всіх доставили в лікарню для огляду.

Нагадаємо, напередодні в центрі Києва водій "Ауді" на великій швидкості протаранив потік автомобілів на площі Перемоги та розбив чотири авто. В результаті аварії загинула жінка, водія "Ауді" і ще одного авто госпіталізували з травмами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram