ГоловнаСуспільствоЖиття

У Вінницькій області СБУ запобігла продажу за кордон 4 авіадвигунів

Двигуни вартістю 28 млн гривень намагалися продати на Близький Схід.

У Вінницькій області СБУ запобігла продажу за кордон 4 авіадвигунів

Правоохоронці у Вінницькій області запобігли продажу чотирьох авіаційних двигунів на Близький Схід. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

28 січня співробітники СБУ в м. Запоріжжя запобігли спробі двох зловмисників продати двигуни в одну з країн Близького Сходу. Досудове розслідування встановило, що двигуни вартістю близько 28 млн гривень були передані на зберігання Запорізькою митницею суб'єкту господарської діяльності, який намагався "скоїти розтрату шляхом їх подальшої незаконної реалізації з переміщенням через державний кордон України".

Проведено обшуки за місцем зберігання двигунів, а також за місцем проживання і роботи причетних до скоєння злочину осіб.

Одного зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру. Крім того, слідчим суддею Вінницького міського суду 31 січня задоволено клопотання слідчого, затриманого взято під варту.

Досудове розслідування триває, проводиться комплекс необхідних слідчих розшукових дій для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення винних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, раніше сьогодні Нацполіція повідомила, що встановила особу замовника замаху на офіцера в Харкові, підозрюваний переховується за кордоном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram