ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві біля будівлі районного суду боржник застрелив подружню пару (оновлено)

Жінка загинула на місці, чоловік помер дорогою в лікарню.

Біля будівлі Ленінського райсуду в Миколаєві застрелили людину
Фото: novosti-n.org
Біля будівлі Ленінського райсуду в Миколаєві застрелили людину

У середу, 30 січня, на вул. Космонавтів у Миколаєві, біля будівлі "Космос Плаза", де розташований Ленінський районний суд, розстріляли чоловіка і жінку. Просто біля входу в будівлю невідомий вистрелив у людей з мисливського карабіна "Сайга". Зброя залишилася на місці злочину.

У результаті жінка загинула на місці, чоловіка забрала "швидка". Місцеве видання "Новини Миколаєва" повідомляє, що потерпілий помер дорогою в лікарню.

Фото: novosti-n.org

Фото: nikvesti.com

Фото: nikvesti.com

Фото: nikvesti.com

На місце прибули 5 автомобілів патрульної поліції, слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, експерти. Місце скоєння злочину обгороджено, обставини і особи загиблих встановлюють.

Стрільця затримали на місці злочину.

За наявними даними, спільникові вбивці вдалося втекти. У Миколаєві оголошено план "Перехоплення". Розшукується мікроавтобус "Мерседес Віто", на якому втік підозрюваний.

Оновлення. Стрілянина біля Ленінського райсуду Миколаєва, в результаті якої загинули двоє людей, пов'язана з розглядом спору в цьому суді між жителями Миколаєва та Одеси. Про це місцевому виданню НикВести повідомив начальник слідчого відділу поліції Іван Виговський.

"Сьогодні відбулося судове засідання у цивільній справі про заборгованість, ще 2008 року, між миколаївцем і двома жителями Одеси. Рішення було прийнято на користь осіб, які подали цивільний позов. Після чого необхідно було сплатити певну суму збитку", - розповів поліцейський.

За словами Виговського, стрілець не визнає боргу, який суд зобов'язав його сплатити. Після судового засідання між учасниками виник конфлікт, під час якого чоловік зробив два постріли з рушниці.

Інформації про спільника стрільця на цей момент немає.

Оновлення 17:10. Поліція затримала чоловіка, який покинув місце злочину на "Мерседесі Віто". Затриманий чоловік - син підозрюваного в убивстві, його зупинили біля Варварівського мосту в Миколаєві. Патрульні чекають на слідчо-оперативну групу, щоб оглянути машину, чи є в ній зброя. Інформацію про затримання опублікував портал "Преступности.НЕТ" з посиланням на Виговського.

Фото: news.pn

Фото: news.pn

Фото: news.pn

Оновлення 18:20. Народний депутат Антон Геращенко опублікував запис вбивства, що потрапив на камери відеоспостереження суду. Депутат уточнив, що сума боргу, про який йшлося, становила 40 тисяч доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram