ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирі під час подвійної ДТП перекинулася "Газель" із в'язнями

У результаті аварії постраждали дві людини.

У Житомирі під час подвійної ДТП перекинулася "Газель" із в'язнями
В Житомире во время ДТП перевернулась "Газель" конвойной полиции
Фото: zt.npu.gov.ua

У вівторок, 29 січня, на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів БМВ, мікроавтобуса "Газель" і "Рено Кенго". У результаті аварії двоє людей отримали травми.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"Попередньо встановлено, що близько 11:00 водій БМВ, 29-річний житель Житомира, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Газель» роти конвойної служби ГУНП у Житомирській області, від чого той перекинувся на бік. Потім з ним зіткнувся автомобіль «Рено Кенго» під керуванням 33-річного жителя с. Глибочиці Житомирського району, який їхав позаду в попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП водій "Рено" отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований. Також медична допомога знадобилася 29-річній поліцейській конвойної служби.

Фото: zt.npu.gov.ua

Автомобіль поліції транспортував трьох заарештованих, які травм не отримали і після огляду лікарями були доставлені до місця утримання.

Фото: zt.npu.gov.ua

Правоохоронці з'ясовують обставини події. Попередня кваліфікація - 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше військова вантажівка "Урал", що перевозила ящики з боєприпасами, потрапила в ДТП у районі села Княжичі Черкаської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram