ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний водій побив поліцейського в Рівненській області

Чоловікові висунуть підозру за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу.

П'яний водій побив поліцейського в Рівненській області
Фото: facebook.com/rivnepolice

У ніч на 28 січня в селі Зоря неподалік від Рівного п'яний водій завдав черепно-мозкової травми співробітникові патрульної поліції.

Про це повідомила прес-служба поліції Рівненської області.

Екіпаж, до складу якого входив потерпілий поліцейський, ніс службу на дорозі Устилуг - Луцьк - Рівне. Близько 23-ї години вечора поліцейські отримали інформацію про нетверезого водія за кермом Opel Astra. Незабаром вони помітили цю машину в центрі села Зоря.

Поліцейські подали сигнал про зупинку, але водій вимогу проігнорував і прискорився. Почалося переслідування.

Автомобіль вдалося зупинити в одному з житлмасивів населеного пункту. У машині було двоє людей. Вони спробували втекти, і під час бійки водій, який порушив правила дорожнього руху, завдав удару кулаком в обличчя 21-річному інспектору патрульної поліції.

Фото: facebook.com/rivnepolice

Після цього патрульні застосували сльозогінний газ і надягли на порушників наручники. Ними виявилися місцеві жителі. 43-річний водій за зовнішніми ознаками перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння, але від огляду відмовився. Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП і передали слідчо-оперативній групі, яка забрала обох порушників у Рівненський районний відділ поліції.

Водієві-порушнику збираються повідомити про підозру за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу - заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання. Його затримано, і він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Другому 42-річному жителю Зорі поки що нічого не пред'явили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram