ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві сніг з дощем, вдень до +3 градусів

Синоптики обіцяють відлигу по всій Україні.

У вівторок у Києві сніг з дощем, вдень до +3 градусів
Фото: Александр Рудоманов

У вівторок, 29 січня, в Києві хмарно, місцями невеликий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.

На заході України хмарно, місцями невеликий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, вдень -2...+4 градуси.

У Карпатах місцями невеликий сніг з дощем, температура вночі 0...-5 градусів, вдень -1...+4 градуси Моршині місцями невеликий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.

У Трускавці невеликий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.

У Сваляві місцями невеликий сніг з дощем, температура вночі -1...+1 градус, удень +2...+4 градуси.

На півночі України хмарно, місцями невеликий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень -1...+4 градуси; в Чернігівській і Сумській областях вночі -6...-11 градусів; вдень -5...+1 градус.

У центрі України хмарно, місцями невеликий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1...-5 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях -2...-8 градусів, вдень -3...+4 градуси.

На сході України хмарно, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-12 градусів, удень +1...-5 градусів.

На півдні України хмарно, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 2...-3 градуси, в Запорізькій області -1...-6 градусів; вдень + 3...+10 градусів.

У Криму хмарно, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 2...-3 градуси, удень +5...+10 градусів. У Ялті без істотних опадів. Температура вночі 0...+2 градуси, вдень +8...+10 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram