ГоловнаСуспільствоЖиття

У неділю в Києві похолодає до -10 градусів

Вітер 7-12 м/с.

У неділю в Києві похолодає до -10 градусів
​В воскресенье в Киеве похолодает до -10 градусов
Фото: EPA/UPG

27 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8 ... -10 градусів, удень -4 ... -6 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише на Закарпатті та в ніч на Хмельниччині невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі -7 ...-14, у Львівській та Закарпатській області -5 ...-11, удень +1 ...-6.

У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -7 ...-12, вдень -1 ...-6.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі -6 ...-8, удень -1 ... +1; в Трускавці без істотних опадів, температура вночі -7 ...-9, вдень 0 ...-2. У Сваляві невеликий сніг, температура вночі -5 ...-7, вдень 0...-2.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі сніг, місцями сильний, в Київській, Чернігівській областях сильний сніг, вдень місцями сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -4 ...-11, вдень 0...-7.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі сніг, місцями сильний, в Черкаській області сильний сніг, вдень - сніг, мокрий сніг, вночі та вранці місцями туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 0 ...-6, вдень +3 ...-4, у Вінницькій і Черкаській області вночі -5 ...-11, вдень -1...-6.

На сході хмарно із проясненнями, вночі мокрий сніг з дощем, вдень сніг, мокрий сніг, в Харківській області місцями сильний.

Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі +1 ...-5, вдень +3...-3.

На Півдні України хмарно з проясненнями, мокрий сніг з дощем, вдень в Одеській області без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі +2 ...-6, вдень +3 ...-3.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі -1 ... +4, вдень +1...+6.

У Ялті - невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі +1 ... +3, вдень +3 ... +5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram