ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві обмежать рух транспорту через святкування Дня Соборності

"Рух усіх видів транспорту буде призупинено з 05:30 до закінчення заходів".

У Києві обмежать рух транспорту через святкування Дня Соборності
22 января - День Соборности Украины
Фото: Сергей Нужненко

У вівторок, 22 січня, в Києві повністю обмежать рух усіх видів транспорту у зв'язку зі святкуванням Дня Соборності України.

Про це повідомляють на сайті Міністерства внутрішніх справ.

"У зв'язку зі святкуванням Дня Соборності України 22 січня 2019 року в м. Київ рух усіх видів транспорту, в тому числі громадського, буде повністю обмежено з 05:30 до закінчення заходів", - ідеться в повідомленні.

Обмеження діятиме на вул. Володимирській (від вул. Великої Житомирської до вул. Ірининської), на Володимирському проїзді (від Володимирської до вул. Михайлівської), на Михайлівському провулку (від вул. Софійської до вул. Михайлівської), на вул. Софійській (від Володимирської до Михайлівського провулка), на вул. Алли Тарасової (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулку), на вул. Мала Житомирська (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулку), на пров. Рильському (від вул. Стрілецької до Володимирської), на вул. Стрілецькій (від вул. Великої Житомирської до вул. Рейтарської), на Георгієвському провулку (від вул. Стрілецької до вул. Рейтарської).

На перетині вул. Грушевського та Петрівської алеї (пам'ятник загиблим під час Революції гідності) обмежать рух з 10:15 до 10:25.

Також частково буде обмежено рух з 12:00 до 13:30 під час руху колони представників громадської організації "Твій шлях" від Майдану Незалежності по вул. Михайлівській, вул. Європейській і вул. Хрещатик до перетину вул. Грушевського та Петрівської алеї.

Нагадаємо, в Києві в День Соборності України проводять традиційну акцію "З'єднай береги Дніпра "живим ланцюгом". Акція приурочена до річниці підписання IV Універсалу об'єднання УНР і ЗУНР у Соборну Україну в 1919 році.

Цього року Україна відзначає 100-річчя Соборності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram