ГоловнаСуспільствоПодії

Дільничний поліцейський на Черкащині поранив грабіжника під час затримання

Озброєний зловмисник намагався проникнути в приватний будинок.

Дільничний поліцейський на Черкащині поранив грабіжника під час затримання
Фото: Макс Левин

Дільничний поліцейський у Жашківському районі зі стріляниною затримав грабіжника. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Інцидент стався сьогодні вночі. Мешканка Черкаської області зателефонувала в поліцію і повідомила, що в її дім намагаються проникнути невідомі. Дільничний старший лейтенант поліції зі своїм цивільним помічником, місцевим жителем, виїхав за вказаною адресою.

Після огляду місця події по залишених слідах поліцейський почав переслідувати злочинців, погоня тривала близько 7 км. Один із злочинців вистрілив зі зброї в дільничного, у відповідь дільничний застосував спецзасіб травматичної дії і поранив підозрюваного, після чого разом з помічником затримав його і доставив у місцеву лікарню.

У затриманого зловмисника вилучили пістолет, набої до нього, маску, рукавички і пластикові хомути. Як зазначив Аброськін, згодом з'ясувалося, що злочинці цілеспрямовано йшли грабувати будинок фермера, а можливо, і катувати господарів заради наживи.

Нагадаємо, в суботу в Кривому Розі четверо озброєних чоловіків у масках пограбували ювелірний магазин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram