ГоловнаСуспільствоВійна

Позиції українських військових на Донбасі обстріляли 16 разів

Потерпілих серед військовослужбовців Об'єднаних сил за останню добу немає.

Позиції українських військових на Донбасі обстріляли 16 разів
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 19 січня, російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. При цьому зафіксовано один випадок використання озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Бойовики двічі обстріляли позиції українських військових поблизу селища Широкине з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, також з гранатометів вели вогонь у районі населеного пункту Піски, двічі стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу міста Мар'їнка, йдеться в повідомленні.

Поблизу селища Павлопіль тричі відкривали вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї, поблизу населеного пункту Лебединське двічі стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Позиції ООС біля Красногорівки бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, біля Водяного стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: з великокаліберних кулеметів - поблизу хутора Вільний, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі селища Станиця Луганська", - розповіли в штабі ООС.

Унаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 19 січня одного окупанта знищено і одного поранено.

Учора повідомляли про чотири обстріли бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram