ГоловнаСуспільствоПодії

Батько-спортсмен побив учителя фізкультури в київському ліцеї

Учитель потрапив до лікарні із забоями, струсом мозку і розривом легені.

У Києві батько школяра жорстоко побив учителя фізкультури за зауваження дитині. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Інцидент стався в ліцеї №157 в Оболонському районі столиці 16 січня. Про потерпілого в поліцію повідомили медики: чоловік потрапив у відділення хірургії з травмами голови, забоями і розривом легені.

Поліція встановила, що напередодні вчитель фізкультури Ігор Матвієнко зробив зауваження учневі 4 класу, за іншою версією - накричав на дитину. Хлопчик розплакався і вдома поскаржився батькові. Батько "потерпілого" школяра наступного дня застав учителя у дворі і побив його. Відео початку бійки зафіксували камери спостереження ліцею.

У школі відзначають, що вчитель вибачився перед хлопчиком і його батьком, але нападника це не зупинило.

Чоловік після бійки втік з місця злочину, але пізніше сам звернувся в поліцію за підтримки адвоката. Правопорушника повідомили про підозру в умисному завданні тяжкого тілесного ушкодження, його затримали, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

За даними ТСН, батько учня є спортсменом міжнародної категорії, галузь тхеквондо, з чорним поясом.

Нагадаємо, на початку вересня в київській школі №94 в Печерському районі учень восьмого класу сильно травмував учительку, ударивши її стільцем по голові, а потім ножицями завдав травми в спину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram