ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 13 разів відкривали вогонь на Донбасі

Одного військовослужбовця поранено.

Бойовики 13 разів відкривали вогонь на Донбасі
Фото: Макс Левин

Російсько-окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Зазначають, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне і з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї - в районі населеного пункту Кримське.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі населеного пункту Піски - п'ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї - в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне - з гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, терористи вели вогонь з гранатометів поблизу селища Славне і з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу селища Опитне.

"Українські військовослужбовці у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби", - відзначили у штабі.

З початку поточної доби бойовики вогню не відкривали.

Нагадаємо, у четвер, 17 січня, відбулося перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи з Донбасу. Прогресу в питанні звільнення заручників і обміну полоненими досягти знову не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram