ГоловнаСуспільствоЖиття

"Київпастранс" відновлює спільні рейди з поліцією проти "зайців"

Рішення було прийнято після чергового конфлікту безбілетників з кондуктором.

"Київпастранс" відновлює спільні рейди з поліцією проти "зайців"
Фото: пресс-служба КГГА

Комунальне підприємство "Київпастранс" відновлює спільне з Національною поліцією патрулювання на маршрутах міського громадського транспорту.

Про це повідомила прес-служба КП у Фейсбуці.

"Такі заходи не тільки захистять наших пасажирів і співробітників від агресивних порушників, а й стануть щитом справедливості у вирішенні конфліктних ситуацій", - ідеться в повідомленні.

Відзначають, що рішення було прийнято після інциденту між пасажирами та контролерами ввечері 15 січня. Під час перевірки квитків двома контролерами на маршруті тролейбуса №27 чоловік-пасажир не зміг підтвердити оплату і показати проїзний квиток і почав просуватися до виходу на кінцевій зупинці. При цьому він відмовився платити штраф за безквитковий проїзд у сумі 160 гривень. Контролер перегородив порушникові вихід і не випускав його з тролейбуса. Тоді порушник ударив кондуктора в обличчя, а потім, схопившись руками за поручні, почав бити ногами в спину.

"Жінка-водій перелякалася і вискочила з тролейбуса, щоб викликати наряд поліції. Водій вчасно відреагувала і заблокувала двері транспорту, відтак порушник не втік, а був змушений залишитися на місці свого злочину до приїзду поліції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, аналогічні рейди проти "зайців" "Київпастранс" проводив улітку минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram