ГоловнаСуспільствоПодії

Жителя Броварів затримали за стрілянину з автомата Калашникова

Постраждалих, на щастя, немає.

Жителя Броварів затримали за стрілянину з автомата Калашникова
Фото: Пресс-служба Нацполиции

Національна поліція Київської області затримала в м. Бровари чоловіка, підозрюваного в стрілянині з автомата Калашникова. Затриманий визнав свою провину, проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Про це повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Інцидент стався сьогодні вдень. 28-річний житель Броварів подзвонив у поліцію і повідомив, що інший місцевий житель стріляв з автомата в його бік.

"Поліція встановила, що зловмисником виявився безробітний 40-річний місцевий житель, який був раніше судимий. Цього разу чоловік вчинив хуліганські дії, порушуючи громадський порядок. У будинку правопорушника поліція провела невідкладний обшук, де виявили стрілецьку зброю - автомат Калашникова і двісті патронів до нього. У цей час зловмисника затримали за ст. 208 КПК України. В скоєному чоловік зізнався. Свою поведінку пояснив ревнощами", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Харкові невідомі відкрили вогонь по офіцеру поліції, в результаті чого правоохоронець отримав важкі поранення і зараз перебуває в лікарні. Поліція Харкова оголосила план перехоплення "Сирена" для розшуку зловмисників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram