ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики на Донбасі здійснили 12 обстрілів

"Новорічне затишшя" на Донбасі закінчилося.

За добу бойовики на Донбасі здійснили 12 обстрілів
Фото: Макс Левин

У понеділок, 14 січня, бойовики 12 разів порушили режим тиші. В результаті обстрілу українські військові зазнали втрат: одна людина загинула, двоє поранені. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Упродовж дня бойовики здійснили обстріл наших позицій із великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї поблизу населених пунктів Новомихайлівка, Павлопіль, Старогнатівка, Чермалик, Тарамчук, Піски і Водяного.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" російсько-окупаційні війська вели вогонь у районах населених пунктів Гладосове, Новотошківське, Кримське і Трьохізбенка.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, четверо окупантів убито, троє отримали поранення.

З опівночі 15 січня зафіксовано обстріли з гранатометів у районі селища Славний і поблизу Новоолександрівки. Втрат з українського боку немає.

Нагадаємо, з початку агресії РФ на Донбасі в результаті підриву на мінах і вибухонебезпечних залишках війни постраждали 833 особи: загинули 269 цивільних осіб, ще 564 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram