ГоловнаСуспільствоЖиття

Денісова прибула в Москву для участі в суді над полоненими моряками

Завтра буде розглядатися клопотання прокурорів про продовження терміну запобіжного заходу українським військовополоненим морякам.

Денісова прибула в Москву для участі в суді над полоненими моряками
Людмила Денисова
Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова приїхала в Москву для участі в засіданні про обрання запобіжного заходу українським морякам.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Прибула поїздом у Москву. Завтра буде розглядатися клопотання прокурорів про продовження терміну запобіжного заходу українським військовополоненим морякам. Разом зі мною приїхали чотири члени сімей наших хлопців, інші приїдуть у другій половині дня. Постараємося потрапити на засідання Лефортовського суду у справах військовополонених моряків", - повідомила Денісова.

Вона також додала, що зустрів українську делегацію тимчасово повірений у справах України в РФ Василь Покотило.

Нагадаємо, попереднє слідство щодо 24 військовополонених українських моряків, захоплених російськими прикордонниками в Керченській протоці, було продовжено до 25 травня.

24 украинских моряка были захвачены в плен российским пограничниками 25 ноября 2018 года. Оккупационный суд Крыма арестовал их до 24 января, после чего РФ этапировала украинцев в Москву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram