ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Двоє військовослужбовців отримали поранення.

За добу бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російські окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" двічі вівся обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях наших військ у районі населеного пункту Красногорівка, двічі - з гранатометів і стрілецької зброї поблизу міста Авдіївка, тричі - з гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі селища Піски, з великокаліберних кулеметів - у районі селища Опитне, з гранатометів і стрілецької зброї - поблизу селища Лебединське, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища Гнутове, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища Березове", - йдеться в повідомленні.

У смузі дії угруповання "Північ" бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів у районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів - у районі селища Новотошківське, зі стрілецької зброї - на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської.

У результаті обстрілу один військовослужбовець ЗСУ сил отримав поранення.

Підрозділи ООС у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

З початку поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях українських військових у районі населеного пункту Новомихайлівка. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

"Незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з початку війни на Донбасі на мінах підірвалися 833 цивільних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram