ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області батько викинув 5-річного сина з вікна 4 поверху

Хлопчик вижив.

У Харківській області батько викинув 5-річного сина з вікна 4 поверху
Фото: hk.npu.gov.ua

У Чугуєві Харківської області затримали чоловіка, який 13 січня близько 2:00 ночі викинув 5-річну дитину з вікна 4 поверху. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Поліцейські затримали за скоєння злочину 40-річного жителя міста Чугуїв. Чоловік свою провину не заперечує. Встановлено, що напередодні він вживав алкоголь", - йдеться в повідомленні.

Хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, медики оцінюють його стан як задовільний.

Правоохоронці зазначили, що родина потерпілого характеризується позитивно, на обліку в поліції не перебуває.

За фактом вчинення правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Замах на умисне вбивство").

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Зараз йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Перший заступник голови Національної поліції, керівник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що це не перший випадок в Україні, коли батьки в стані алкогольного сп'яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать або вбивають їх.

"Щодо батька, то він плаче. За його словами: "Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від жахливого сну, і, не розуміючи, викинув дитину у вікно". Але з його розповіді, того вечора він помірно вживав алкоголь, може, тому і приснився кошмар", - написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області вітчим побив до смерті 5-місячне немовля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram