ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області вітчим побив до смерті 5-місячне немовля

Дитина загинула від отриманих травм головного мозку.

В Івано-Франківській області вітчим побив до смерті 5-місячне немовля
Подозреваемому грозит лишение свободы на срок от семи до 10 лет.
Фото: Нацполиция Ивано-Франковской области

В Івано-Франківській області п'ятимісячна дівчинка померла від травм, завданих 26-річним вітчимом. Про це повідомили в Нацполіції області.

Повідомлення про те, що в Перегінську лікарню "швидка допомога" доставила маленьку дитину без ознак життя, надійшло в поліцію 11 січня близько 12.00.

"За словами матері дівчинки, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано і її самопочуття різко погіршилося. Лікарі намагалися врятувати немовля, однак їх зусилля були марними", - йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, вночі дитина отримала тілесні ушкодження.

"Місцевого жителя розлютив плач молодшої дитини його 24-річної співмешканки, яка з цим немовлям та ще однією 3-річною дочкою восени переїхала до нього із Закарпаття. Чоловік підійшов до візка, де лежала дитина, і кілька разів ударив дівчинку по голові. За висновком медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку", - розповіли в поліції.

26-річного жителя Рожнятівського району затримали. Вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Нагадаємо, поліція Києва розшукує жінку, яка пішла з дому після вбивства 6-місячної доньки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram