ГоловнаСуспільствоПодії

Через вибух у київському торговому центрі постраждав ремонтник (оновлено)

Відвідувачів у приміщенні не було.

Через вибух у київському торговому центрі постраждав ремонтник (оновлено)
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві в торговому центрі на вул.Борщагівській стався вибух, в результаті інциденту травми отримав чоловік. Про це 12 січня повідомили в Нацполіції столиці.

"За попередньою інформацією, вибух стався близько 12:00 на третьому поверсі при проведенні ремонтних робіт. За словами свідків, один з чоловіків намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні, запалюючи димову шашку, яка і вибухнула у нього в руці. Ця інформація буде перевірятися", - йдеться в повідомленні.

Потерпілого госпіталізували з травмою руки.

На момент вибуху відвідувачів в приміщенні не було. Всіх осіб, які проводили ремонтні роботи, евакуювали. На місці події працювали поліцейські, вибухотехніки, лікарі "швидкої" і рятувальники.

Оновлення 16:20. У столичному торговому центрі "Мармелад" на вулиці Борщагівській в суботу вибухнув аерозольний тестер. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Після прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що в загальному коридорі технічних приміщень на 4 поверсі в ТЦ "Мармелад" під час технічного обслуговування автоматизованих систем протипожежного захисту об'єкта стався вибух аерозольного тестера", - повідомили в ДержНС.

У відомстві додали, що в результаті вибуху пожежі не сталося.

Нагадаємо, сьогодні вранці в центрі Парижа під час пожежі в пекарні стався вибух газу. Постраждали щонайменше 36 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram