ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд над капітаном керченського "Норда" перенесли вчетверте

У залі вийшла з ладу система аудіо- та відеофіксації.

Суд над капітаном керченського "Норда" перенесли вчетверте
Фото: АРМА

В Оболонському районному суді Києва не відбулося перше судове засідання у справі капітана керченського судна "Норд" Володимира Горбенка,  яке було заплановане на 10 січня.

Як повідомляє Крим.Реалії, спікер суду Інна Свинаренко пояснила, що засідання скасовано, оскільки в залі, де воно повинно було відбутися, вийшла з ладу система аудіо- та відеофіксації.

Нове засідання призначене на 1 лютого.

Попереднє засідання у справі Горбенка скасовано вже в четвертий раз. До цього з різних причин засідання переносили 23 листопада, 7 та 12 грудня 2018 року, в тому числі через хворобу судді, неявку обвинуваченого і його адвоката.

У четвер адвокат Максим Могильницький заявив, що Європейський суд з прав людини зареєстрував скарги, подані адвокатами членів екіпажу керченського судна "Норд".

Нагадаємо, 25 березня Держприкордонслужба України затримала в акваторії Азовського моря риболовецьке судно "Норд" під прапором Росії. 6 квітня суд взяв під варту капітана російського судна "Норд" Володимира Горбенка, а 11 квітня йому було повідомлено про підозру за незаконний рибний промисел.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram