ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві 72 житлові будинки залишаються без тепла через прорив мережі

Відновити теплопостачання заплановано до 21:00.

У Миколаєві 72 житлові будинки залишаються без тепла через прорив мережі
Архивное фото
Фото: e-crimea.info

У Миколаєві через аварію на тепломережі без опалення залишилися 72 житлові будинки.

Про це повідомляють на сайті Миколаївської ОДА.

"На жаль, цього тижня маємо чергову аварію на тепломережі держпідприємства "Миколаївська ТЕЦ". Ще у вівторок, під час засідання енергетичного штабу, це питання розглядалося дуже ретельно. Я тоді доручив почати роботи з ліквідації тільки після того, як отримаємо плюсову температуру. Саме тому вчора велися всі можливі підготовчі роботи, а сьогодні оперативно виконуються роботи з ліквідації дефекту", - прокоментував ситуацію заступник голови ОДА Валентин Гайдаржі.

Напередодні, 9 січня, "Миколаївська ТЕЦ" провела підготовчі заходи, пов'язані з виконанням земляних робіт, розчищенням місця витоку, підготовкою ремонтних матеріалів, обладнання та персоналу для подальшого оперативного виконання робіт.

"У четвер, 10 січня, з 7:00 почалося відключення споживачів (72 житлові будинки, дві поліклініки, дві загальноосвітні школи (канікули), один дитячий садок (попереджені про необхідність тимчасового використання побутових електричних нагрівальних приладів)", - наголошено в повідомленні.

Завершення робіт і відновлення теплопостачання споживачів заплановано здійснити до 21:00 четверга.

Як повідомляли, увечері 3 січня в Миколаєві також припинили подачу опалення в 72 житлові будинки і об'єкти соціальної сфери по вул. Московській через порив тепломережі. Тоді фахівці виявили новий дефект на вул. Московській, між пр. Центральним і вул. Ад. Макарова.

Нагадаємо, на початку грудня через аварії на тепломережі в Києві понад 1000 будинків залишилися без опалення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram