ГоловнаСуспільствоЖиття

У Полтаві сьогодні ховають підлітка, збитого в ДТП у листопаді 2018 року

15-річний Артем Левченко помер, не опритомнівши.

Артем Левченко
Фото: poltava.to
Артем Левченко

У Полтаві поліція вручила підозру Наталії Саєнко, підозрюваній у скоєнні ДТП, що спричинила смерть потерпілого. 15-річний Артем Левченко, який потрапив під колеса позашляховика в листопаді, помер у лікарні 7 січня. Сьогодні в Полтаві проходить похорон підлітка.

"9 січня було оголошено про підозру учасниці ДТП, яка 6 листопада 2018, керуючи позашляховиком у центрі Полтави, травмувала 15-річного велосипедиста Артема Левченка", - написав начальник ГУНП Полтавської області Андрій Замахін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Очікується, що сьогодні суд обере підозрюваній запобіжний захід. Радше за все, справу розглядатиме Жовтневий районний суд Полтави.

Після вручення підозри поліція вилучила водійське посвідчення у підозрюваної, зараз триває досудове розслідування, після закінчення якого матеріали провадження скерують у суд для прийняття остаточного рішення.

У разі доведення провини Наталії Саєнко їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наталія Саєнко
Фото: poltava.to
Наталія Саєнко

Нагадаємо, 6 листопада на вул. Соборності в Полтаві позашляховик Mercedes-Benz ML250, за кермом якого перебувала Наталія Саєнко, скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста Артема Левченка. Відразу після ДТП чоловік Саєнко забрав з машини відеореєстратор, а наступного дня відеореєстратор без будь-яких відео надали слідчим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram