ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві патрульні під час переслідування порушника врізалися у вантажівку "Київавтодору"

Постраждалих у ДТП немає.

У Києві патрульні під час переслідування порушника врізалися у вантажівку "Київавтодору"
Патрульный Prius влетел в "Газель" Киевавтодора.
Фото: kiev.informator.ua

У вівторок, 8 січня, в Києві на бульварі Дружби Народів сталася аварія за участю поліцейського автомобіля Toyota Prius і "Газелі" співробітників "Київавтодору".

Про це повідомляє "Інформатор".

За словами водія "Газелі", він зупинився на узбіччі, щоб висадити бригаду на очищення снігу. Через деякий час після зупинки чоловік відчув удар, а коли він вийшов з автомобіля, то побачив, що в його вантажівку врізалася машина патрульної поліції.

Патрульні розповіли, що переслідували позашляховик Toyota Land Cruiser, не помітили припарковану на узбіччі "Газель", не встигли вчасно зупинитися і врізалися в неї.

Водій позашляховика, що його переслідували поліцейські, рухався в бік автовокзалу по бульвару Дружби Народів. Чоловік побачив, що його намагаються зупинити і, проїхавши перехрестя, притиснувся до узбіччя. Зупинившись, він побачив, як машина поліцейських влетіла в задню частину "Газелі". Після аварії патрульні все ж забрали у водія Land Cruiser документи і сказали чекати, поки вони не закінчать оформлення ДТП.

Фото: kiev.informator.ua

Фото: kiev.informator.ua

У результаті ДТП поліцейський Prius отримав серйозні пошкодження капота - "Газель" зробила в ньому дірку. Також у машини тріснуло лобове скло. У автомобіля "Київавтодору" пом'ято номерний знак.

Фото: kiev.informator.ua

Деталі події встановить слідство.

Нагадаємо, в жовтні минулого року у Львівській області сталася смертельна ДТП за участю поліцейського авто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram