ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові в подружжя-наркодилерів вилучили наркотики на суму понад 300 тисяч гривень

60-річний чоловік і його 59-річна дружина збували метадон у приватному будинку.

У Львові правоохоронці затримали подружню пару, яка організувала збут наркотичного засобу "метадон" в особливо великих розмірах.

Прес-служба поліції Львівської області інформує, що речовини, які є наркотиком, 60-річний чоловік і його 59-річна дружина збували наркозалежним особам у приватному будинку.

"Під час затримання та санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб "метадон" в особливо великих розмірах, мобільні телефони, сім-карти різних операторів, автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації та грошові кошти, виручені від збуту наркотиків в національній та іноземній валюті", - йдеться в повідомленні.

Все вилучене під час санкціонованого обшуку направлено на експертне дослідження.

За даними поліції, вартість виявлених наркотичних засобів за цінами "чорного" ринку становить понад триста тисяч гривень.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram