ГоловнаСуспільствоОсвіта

Наступного тижня розпочнеться реєстрація на пробне зовнішнє тестування

Тести з двох предметів можна буде здати 16 і 23 березня.

Наступного тижня розпочнеться реєстрація на пробне зовнішнє тестування
Фото: konkurent.in.ua

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання пройде з 8 по 31 січня, а саме пробне тестування пройде 16 і 23 березня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна з 8 до 31 січня 2019 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти", - сказано в повідомленні.

У день проведення пробного тестування кожен користувач може пройти тест з одного навчального предмету: 16 березня - з української мови та літератури, а 23 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Учасники пробного ЗНО мають можливість ознайомитися з процедурою проведення оцінювання, виконати пробний тест, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, оцінити власну ступінь готовності до проходження ЗНО.

УЦОЯО нагадує, що участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною послугою, а вартість тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, обов'язковими для абітурієнтів є тест з української мови та літератури, а також на вибір школяра - математика або історія України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram