ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві невеликий сніг і мороз

Температура в столиці до -3 градусів.

У п'ятницю в Києві невеликий сніг і мороз
Фото: facebook.com/Kyivpastrans

У п'ятницю, 4 січня, в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -1...-3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг (вночі місцями), на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень 0...-6 градусів.

У Карпатах вночі місцями невеликий сніг, вдень сніг, температура вночі -10...-15 градусів, вдень -7...-12 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря вночі -4...-9 градусів, вдень 0...-6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, лише вдень у Дніпропетровській області сильний сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-12 градусів, удень 0...-6 градусів.

На сході України хмарно, вночі місцями невеликий сніг, вдень сильний сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вранці і вдень хуртовина, вітер північно-східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15 -20 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +2...-4 градуси.

На півдні України хмарно, вночі місцями невеликі опади, вдень у Херсонській і Запорізькій областях сильний сніг з дощем, в Миколаївській області невеликий сніг, в Одеській області без істотних опадів, місцями ожеледиця, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вранці і вдень хуртовина , вітер північно-східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +2...-4 градуси.

У Криму хмарно, вночі опади, місцями сильні, вдень сильний сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вранці і вдень хуртовина, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі + 2...-3 градуси, вдень -2...+3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram