ГоловнаСуспільствоЖиття

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Таїланду

У Королівстві очікується тропічний шторм і погіршення погодних умов.

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Таїланду
Туристы в Таиланде
Фото: EPA/UPG

Міністерство закордонних справ України радить українцям утриматися від відвідування деяких регіонів Таїланду в зв'язку з погіршенням погодних умов.

Про це повідомляє департамент консульської служби МЗС.

"У зв'язку з наближенням тропічного шторму "Пабук" і погіршенням погодних умов у південних регіонах Королівства Таїланд (провінціях Чумпхон, Сурат Тані, Након Сі Таммарарт, Пхаталунг, Сонгкла, Паттані, Яла, Наратіват, Крабі, Транг, Сатун, Пхукет) з 2 по 5 січня 2019 року очікуються сильний вітер і опади, можливі повені, тайфуни, які можуть привести до порушення роботи систем транспортного сполучення, а також перебоїв з електро- та водопостачанням", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим МЗС рекомендує громадянам України проявляти підвищену пильність і обережність, утриматися протягом зазначеного періоду від відвідування прибережних зон без невідкладної на те необхідності; відслідковувати повідомлення відповідних місцевих служб, в тому числі рятувальних, дотримуватися їх інструкції і вказівки, стежити за новинами, в разі перебування в небезпечному регіоні, бути готовими до екстреної евакуації.

Нагадаємо, в листопаді 2018 Таїланд ввів безвізовий режим для громадян України, які відвідують країну з туристичною метою терміном до 30 діб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram