ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція Харківської області затримала "телефонного мінера"

Чоловік подзвонив у поліцію зі свого мобільного.

Поліція Харківської області затримала "телефонного мінера"
Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція затримала 23-річного чоловіка, жителя селища Хотомля, за підозрою в свідомо неправдивому повідомленні про мінування Вовчанського відділу поліції Харківської області.

"Підозрюваний у компанії друзів вживав спиртні напої, а потім з мобільного подзвонив на лінію 102 і повідомив про мінування районного відділку поліції. Пояснити свої дії працівникам поліції чоловік не зміг", - повідомляє регіональне управління поліції.

Повідомлення про те, що Вовчанський відділ поліції замінований, надійшло в поліцію 1 січня о 19:23. Правоохоронці оглянули триповерхову будівлю. Ніяких вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин поліцейські не виявили.

Повідомляють, що затриманий раніше був судимий за майнові злочини.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, наприкінці грудня поліція Одеської області встановила чоловіка, який 24 грудня повідомив про мінування одеського вокзалу й автостанції "Привоз". 25-річний чоловік таким чином "помстився" жителям обласного центру, де не зміг влаштуватися на роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram