ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області "євробляха" протаранила "дев'ятку". Загинули двоє дорослих і дитина

Чотирьох людей госпіталізовано, ще двом медики надали допомогу на місці події.

У дорожньо-транспортній пригоді поблизу села Високе в Томашпільському районі Вінницької області 1 січня загинули три людини. Серед них - немовля. Аварія сталася близько 16:00, інформує прес-служба обласної поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Mondeo на іноземній реєстрації виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з ВАЗ-21099. У результаті аварії загинули 59-річний водій ВАЗ і його пасажири: жінка з чотиримісячною дитиною. Крім загиблих, у ВАЗ перебували ще дві людини. Їх госпіталізовано.

В іномарці перебували шість осіб. Двоє з них каретами швидкої допомоги доставлені в лікарню. Іншим бригади медиків надали допомогу на місці події.

На місці аварії працюють слідчі і криміналісти, які встановлюють обставини ДТП і документують подію. Особи загиблих і постраждалих встановлює поліція.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. За таке правопорушення передбачено до 10 років ув'язнення.

Раніше 1 січня в Миколаївській області в ДТП загинули вісім осіб, у тому числі троє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram