ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція назвала мотив убивці вінницької родини

Чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт.

Поліція назвала мотив убивці вінницької родини

Затриманому напередодні 30-річному вінничанину оголошено про підозру у скоєнні умисного вбивства чотирьох осіб: його матері, колишньої дружини і двох малолітніх дітей.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, над розкриттям злочину працювали близько ста поліцейських. Слідство відпрацьовувало всі можливі версії трагедії, в результаті якої загинула родина.

Проведені слідчі й оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства - чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт.

"Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Отже, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг убити рідних людей під час чергової сварки", - йдеться в повідомленні.

Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він розповів слідству, де викинув молоток, яким завдавали смертельних ударів. Поліцейські знайшли і вилучили знаряддя злочину.

Слідство клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді взяття під варту. За вбивство чотирьох людей зловмисникові загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 31 грудня близько 15:00 диспетчер "швидкої допомоги" повідомив в поліцію про те, що в одній з квартир міста знайдено тіла двох жінок і семирічну дитину. Ще одну дитину - трирічну дівчинку - з тілесними ушкодженнями в ділянці голови забрали в реанімацію, але врятувати її не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram