ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

П'ятеро дітей отруїлися після купання в готельному басейні у Львівській області

Справу розслідує поліція.

П'ятеро дітей отруїлися після купання в готельному басейні у Львівській області
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

У Львівській області госпіталізовані з отруєнням п'ятеро маленьких дітей, які відпочивали в одному з готельних комплексів. Діти поступили в лікарню з одного готелю в смт Східниця, повідомляє регіональне управління поліції.

Чотирьом постраждалим по чотири рочки, п'ятому малюкові - всього рік. За попередньою інформацією, діти могли отруїтися, плаваючи в готельному басейні. Сім'ї з дітьми приїхали з різних міст - Києва, Запоріжжя, Мелітополя і Львова. Попередній діагноз - синдром циклічної блювоти, диспепсія шлунково-кишкового тракту.

Видання Zaxid.net повідомляє, що Держпродспоживслужба не отримувала офіційних повідомлень про отруєння, діти не надходили ні в Дрогобицьку, ні в Бориславську лікарні.

Поліція не називає готелю, однак, за даними ЗМІ, може йтися про елітний комплекс "Три сини та донька".

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Нагадаємо, в жовтні в дитячому садку Нетішина внаслідок отруєння сальмонелою постраждали 56 осіб, у тому числі 44 дитини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram