ГоловнаСуспільствоЖиття

На Будинку профспілок встановили новий екран з годинником

"Годинник" виконуватимуть гімн Києва.

Новий екран з годинником на Будинку профспілок
Фото: Федерація профспілок
Новий екран з годинником на Будинку профспілок

На будівлі Будинку профспілок на Майдані незалежності в Києві відновили "годинник". Про це повідомляє прес-служба Федерації профспілок України.

"Дочекалися! Нарешті! На висоті 57 метрів на Будинку профспілок встановлено відеоекран LVM 8C-vpR загальною площею 143,32 кв. м", - сказано в повідомленні.

Технічні характеристики нового екрану в декілька разів перевищують показники попереднього, а показники споживання електроенергії "в рази менше". Конкретних цифр федерація не вказала.

Зараз екрани проходять етап тестування, після чого "годинник" буде показувати київський час, дату, погоду, температуру повітря. Щогодини звучатиме гімн столиці "Як тебе не любити, Києве мій".

Нагадаємо, Будинок профспілок згорів під час Революції гідності взимку 2014 року. Відновлювальні роботи завершилися цієї весни. Наприкінці листопада в будівлі відкрили виставку музею-меморіалу "Революції гідності". Увечері того ж дня стало відомо, що в будівлі відкрили ресторан швидкого харчування мережі KFC. Це викликало обурення активістів, які влаштували біля закладу акцію протесту.

Після того, як стало відомо про відкриття фаст-фуду KFC, користувачі Facebook обвалили рейтинг сторінки KFC до одиниці, після чого можливість ставити оцінки на сторінці закрили. Крім того, українське PR-агентство Mainstream розірвало контракт з офіційним представником KFC в Україні компанією Yum! Brands.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram