ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейський у Києві отримав травму в бійці з викрадачами автомобіля

Трьох правопорушників затримали.

Поліцейський у Києві отримав травму в бійці з викрадачами автомобіля
Фото: Виталий Мирошниченко

Сьогодні вдень у Києві під час затримання викрадачів отримав травму поліцейський. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про викрадення авто на вулиці Віскозній. На місце злочину виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження і побачили, як троє невідомих заволоділи автомобілем.

Зловмисники дочекалися, коли охоронець покине приміщення, розбили скло і проникли в приміщення. Звідти вони викрали монітор, керамічну плитку і ключі від іномарки.

Під час затримання зловмисники спровокували бійку, в результаті якої працівник патрульної поліції отримав тілесні ушкодження.

Уродженців Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей, 1983, 1989 і 1990 років народження затримали, їм закидають незаконне заволодіння транспортним засобом і насильство щодо працівника правоохоронного органу. Максимальні санкції за цими статтями - 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Києві п'яна жінка викрала іномарку після сварки з водієм, але не впоралася з керуванням і врізалася в стовп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram