ГоловнаСуспільствоЖиття

Граємо в комп'ютер і зберігаємо поставу

Сучасні діти проводять багато часу за гаджетами і комп’ютерами. І нам, батькам, вкрай важливо подбати про те, щоб стілець, на якому сидить дитина, був зручним.

Звичка сидіти правильно набувається з дитинства. Неправильне сидіння починається не в офісі.

Ви повинні розуміти, що дітям не підходять крісла для дорослих, адже вони менше нас. Тому варто вибирати дитячі комп'ютерні крісла. Не тільки їх дизайн, але і стабільна конструкція та довговічні матеріали роблять дитячі крісла вкрай необхідним атрибутом дитячий кімнати.

Компанія KULIK SYSTEM пропонує комп’ютерні крісла, спеціально розроблені для незміцнілих дитячих хребтів. Конструкція крісел дозволяє регулювати налаштування спинки, сидіння, підлокітників і підголівника. Ортопедичні та ергономічні функції запобігають розвитку захворювань опорно-рухового апарату, виникнення сколіозу, остеохондрозу і м'язових болів.

Як зробити правильний вибір?

Звичайно, ми розуміємо, що вам важко зупинити свій вибір на якійсь певній моделі. Тому для початку ознайомтеся з основними вимогами до дитячих крісел з медичної точки зору:

● регулювання висоти і нахилу спинки;

● наявність підлокітників і підголівника;

● сидіння має сприятливу для дитини, анатомічну форму;

● міцна база;

● незалежні від навантаження універсальні ролики.

Як не допустити порушення постави

KULIK SYSTEM має спеціальну запатентовану систему підтримки і реабілітації хребта. Конструкція дитячих крісел розроблена докторами-вертебрології і продумана до дрібниць — вона дозволяє зберегти поставу і уникнути захворювання хребта, такі як сколіоз і остеохондроз. Вашій увазі представлені три моделі крісел: FLY, TRIO, KIDS. Кожну з них можна замовити в будь-якому кольорі і матеріалі обробки.

Будьте спокійні, після покупки такого крісла ваша дитина зможе проводити час за письмовим столом або комп’ютером без загрози виникнення проблем з хребтом. Але не забувайте нагадувати йому робити розминку, кожні півгодини. Правильно харчуйтеся — здоровими продуктами, додавайте у раціон багато овочів і фруктів, кисломолочні продукти. Наповнюйте життя позитивними емоціями, намагайтеся проводити з дітьми трохи більше часу. Можливо, краще витратити зайві 30 хвилин не на соцмережі, а на спілкування з родиною. Адже це дуже важливо. Діти ростуть швидко - і потім буде вже пізно. Цінуйте цей час!

Тепер і уроки на втіху!

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram