ГоловнаСуспільствоЖиття

ТОП-5 способів заощадити гроші в новому році Новости компаний

ТОП-5 способів заощадити гроші в новому році
Фото: asks.ru

Хто б не хотів мати більше грошей, враховуючи об'єктивні труднощі реалій, в яких ми змушені жити? Зрозуміло, питання риторичне. Тобто не вимагає відповіді. Однак і відповідь є, хоча, на перший погляд, і банальна - потрібно менше витрачати. Виявляється, витрачати менше без усілякого збитку можливо. І ми підкажемо, як це зробити.

Спосіб №1: Порівнюємо ціни

Виявляється, щоб заощадити до чверті вартості практичного будь-якого товару, досить порівняти роздрібні ціни. Природно, зробити вручну це досить складно, якщо не неможливо. Тому слід використовувати автоматичний сервіс порівняння цін http://m.ua/. Використовуючи Магазіллу, ви точно зможете заощаджувати без шкоди для себе.

Спосіб №2: Розпродажі та акції

Напередодні свят і зміни сезонів великі торгові точки завжди опускають ціни, щоб швидше розпродати і завезти новий асортимент. Підгадайте великі покупки на цей період часу - і точно непомітно для себе істотно заощадите.

Спосіб №3: Гурт є гурт

Побутова хімія, господарські товари, сипкі продукти харчування і ще багато чого слід закуповувати на гуртових складах, до того, як ці товари надійдуть у роздріб з націнкою. Націнка становить зазвичай близько п'яти відсотків - навіщо ж переплачувати?

Спосіб №4: Дисконти і бонуси

Не нехтуйте можливістю отримати дисконтну або бонусну карту, адже навіть незначна економія в кожному магазині чи салоні дозволяє накопичити знижкову масу, помітну за підсумками місяця.

Спосіб №5: Аналоги

Ліки, продукти і навіть техніка і одяг є однакової якості, але за різними цінами. Головне - потрібно знайти найбільш клієнтоорієнтованого виробника, який виготовляє якісну продукцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram