ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові учасники кількох угруповань намагалися захопити редакцію ZAXID.NET

Причиною стали публікації про зловживання у виділенні землі учасникам АТО.

У Львові в п'ятницю, 21 грудня, члени кількох громадських угруповань пікетували редакцію сайту ZAXID.NET. Близько сотні пікетників запалили димові шашки перед будинком, у якому розташована редакція, і намагалися прорватися всередину.

Учасники угруповань вимагали вибачень від головного редактора сайту за публікації, що висвітлюють їхню діяльність, повідомляє видання.

Фото: Вголос

У анонсованій раніше акції протесту, присвяченій п'ятій річниці Революції Гідності, під час якої вони мали намір пікетувати прокуратуру Львівської області, головний офіс поліції і Львівську ОДА, взяли участь представники "Розвитку громади", Нацкорпусу і ГО "УСУ АТО".

Фото: Вголос

Пізніше учасники акції протесту несподівано перемістилися під будівлю, де розташована редакція ZAXID.NET, а також 24 каналу, "Радіо Люкс" та інших ЗМІ. Учасників акції супроводжувала поліція, але не втручалася і не перешкоджала їхнім діям.

Фото з камер спостереження
Фото: ZAXID.NET https://zaxid.net/news/
Фото з камер спостереження

Загалом вся акція тривала близько 15 хвилин, після чого її учасники розійшлися. Серед її учасників були і фігуранти недавніх публікацій, що стосуються спроб захоплення громадських земель під виглядом безкоштовної роздачі учасникам АТО, відзначає видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram