ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Борисполі" приземлився літак з 20-мільйонним пасажиром

Ним став семирічний Дмитро.

У "Борисполі" приземлився літак з 20-мільйонним пасажиром
20-миллионный авиапассажир Дмитрий
Фото: Министерство инфраструктуры Украины

У п'ятницю, 21 грудня, міністр інфраструктури Володимир Омелян разом з керівником міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павлом Рябікіним привітали семирічного Дмитра, який став 20-мільйонним авіаційним пасажиром у 2018 році.

Про це повідомила прес-служба МІУ в Фейсбуці.

Дмитро разом з батьками та молодшим братом Тихоном прилетів рейсом Софія-Київ авіакомпанії "Windrose".

Омелян зазначив, що пасажиропотік українських аеропортів зростає третій рік поспіль і сьогодні перетнув позначку 20 млн.

Фото: Міністерство інфраструктури

"Українська авіація зростає. За останні три роки ми збільшили пасажиропотік удвічі. Україна розвивається, стає кращою і сучаснішою. Це найкраща відповідь усім скептикам, які не вірять в Україну і в наш успіх. Сьогодні ми привітали Дмитра, який став 20-мільйонним пасажиром у 2018 році. У 2015 році пасажиропотік був 10 млн осіб. Отже, стрімко зростає число людей, які літають. Відновлюють свою роботу регіональні аеропорти, все більше нових авіакомпаній заходить в Україну. Зростання авіації - 30% третій рік поспіль. Я вірю, що спільними зусиллями ми можемо повторити успіх авіації і в інших галузях економіки", - заявив міністр.

Фото: Міністерство інфраструктури

Нагадаємо, аеропорт "Бориспіль" обмежить прийом імпортних вантажів з 24 грудня по 4 січня в зв'язку з різким збільшенням їх кількості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram