ГоловнаСуспільствоЖиття

Печерський суд на два місяці заарештував підозрюваного у вбивстві Олешка

Підозрюваний стверджує, що не знає Олешка і ніколи його не бачив.

Печерський суд на два місяці заарештував підозрюваного у вбивстві Олешка
Виталий Олешко
Фото: glavred.info

Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці Євгена Бродського, підозрюваного у вбивстві колишнього бійця батальйону "Донбас" Віталія Олешка. Про це повідомляє "Укрінформ".

Справу розглядав суддя В'ячеслав Писанець. Він задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сам Бродський своєї провини не визнає, він заявив у суді, що не знає, хто такий Олешко, ніколи його не бачив і повинен бути відпущений додому.

Нагадаємо, вчора поліція затримала Бродського в аеропорту "Харків".

Віталій Олешко був убитий в Бердянську 31 липня двома пострілами з обрізу. Того самого дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо". 6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці утримання під вартою без права внесення застави.

15 вересня поліція оголосила, що затримала підозрюваного в замовленні та організації вбивства "Сармата". Пізніше один із затриманих за вбивство активіста, ветерана АТО Віталія Олешка зізнався у скоєному та назвав замовника злочину - власника ресторану "Мохіто" в Бердянську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram