ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові затримали п'яного водія, котрий навмисно збив патрульного

Перевірка порушника на алкоголь показала 1.46 проміле.

У Львові затримали п'яного водія, котрий навмисно збив патрульного
Патрульная полиция Львова (архив)
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

Патрульні Львова затримали чоловіка, котрий перебуваючи за кермом автомобіля в стані алкогольного сп'яніння влаштував перегони та навмисно збив патрульного інспектора.

Про це повідомила прес-служба поліції області у Фейсбуці.

"Уночі проти неділі під час патрулювання на вулиці Личаківській патрульні помітили автомобіль ВАЗ, що рухався без увімкнених фар. Інспектори почали вимагати від водія зупинитися, але той вимогу проігнорував і став тікати. Патрульні почали переслідувати порушника, який звернув у лісосмугу, заїхав на польову дорогу і зник", - йдеться в повідомленні.

Патрульні втратили автомобіль з поля зору, але незабаром виявили його припаркованим. Оскільки під час утечі водій створював загрозу навколишнім і не виконував законних вимог зупинитися, патрульний вирішив затримати чоловіка. Однак, коли поліцейський підійшов до машини, водій різко натиснув на газ і протягнув патрульного по землі, внаслідок чого той дістав тілесні ушкодження.

Порушник знову спробував сховатися, але заїхав у тупик, де його і затримали.

"Перевірка на стан сп'яніння показала результат - 1.46 проміле, що всемеро перебільшує допустиму норму. Патрульний, якого він збив, дістав забій м'яких тканин правої кисті та потиличної ділянки", - повідомили в поліції.

Зазначається, що за минулі вихідні патрульні Львівської області зупинили 20 п'яних водіїв.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі голий чоловік за кермом, тікаючи від поліції, врізався в цегляну стіну і намагався застрелитися.

У листопаді в Україні запровадили кримінальну відповідальність за кермування в нетверезому вигляді.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram