ГоловнаСуспільствоВійна

Внаслідок обстрілу бойовиками Чермалика поранено цивільного

Утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає.

Внаслідок обстрілу бойовиками Чермалика поранено цивільного
Фото: Макс Левін

Протягом поточної доби в зоні проведення операції Об'єднаних сил російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано один випадок застосування забороненого мінськими угодами озброєння.

Зокрема, ворог зробив обстріли з міномета калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил у районі населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку, повідомляє прес-центр ООС.

"Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, у районі населених пунктів Піски, Авдіївка - на Донецькому напрямку. Також зафіксовано обстріл російськими окупантами зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку, внаслідок якого одна цивільна особа дістала поранення", - йдеться в повідомленні.

Утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає, зазначають у штабі.

Як повідомлялося, за минулу добу, 15 грудня, російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий загинув, ще один - зазнав поранень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram