ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Софійського собору затримали двох чоловіків з холодною зброєю

Їх доставили до територіального відділу поліції.

Біля Софійського собору затримали двох чоловіків з холодною зброєю

Поліція затримала двох чоловіків з небезпечними предметами на площі перед собором Святої Софії, де почався Об'єднавчий Собор Українських православних церков. Про це повідомив журналістам начальник поліції Києва Андрій Крищенко, передає УНН.

"Ми затримали двох осіб, у одного був великий ніж, схожий на холодну зброю, в іншого - такі палички, нунчаки. Зараз їх доставили до територіального відділку поліції, і ми будемо розбиратися, навіщо вони взагалі йшли на такий захід з такими досить небезпечними предметами", - заявив Крищенко.

Раніше у відомстві повідомили, що сьогодні центр Києва охороняють близько 4 тисяч поліцейських, працюють вибухотехніки і кінологи, в місцях масового перебування громадян встановлені фільтраційні рамки. Під'їзди до Софіївської площі закрито.

Нагадаємо, в Софії Київській за закритими дверима проходить Об'єднавчий Собор зі створення Української православної церкви, на якому оберуть її предстоятеля. На Софійській площі кілька тисяч прихожан зібралися для спільної молитви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram