ГоловнаСуспільствоПодії

Ознак вибуху побутового газу в багатоповерхівці Фастова немає, - Київоблгаз

Члени комісії не виключають вибух боєприпасів.

Ознак вибуху побутового газу в багатоповерхівці Фастова немає, - Київоблгаз
Фото: dsns.gov.ua

На місці вибуху в 5-поверховому житловому будинку у Фастові Київської області немає слідів горіння газу.

Про це заявив технічний директор "Київоблгазу" Руслан Писанко, передає Інтерфакс-Україна.

"Створено комісію, до складу якої також входить представник "Київоблгазу". Ця комісія встановить причини вибуху. Зі свого боку можу сказати, маючи досвід роботи в таких ситуаціях, що ознак вибуху побутового газу тут немає", - сказав технічний директор "Київоблгазу" в ефірі телеканалу "НТН".

Телеканал з посиланням на свої джерела повідомив, що епіцентр вибуху перебував в одній із житлових кімнат квартири на 4-му поверсі. Члени комісії не виключають вибух боєприпасів. Сусіди повідомили, що в квартирі, де прогримів вибух, до ранку відпочивала галаслива компанія.

Раніше сьогодні о 9:20 у Фастові в п'ятиповерховому будинку на вул. Садова, 10 стався вибух без подальшого горіння. Зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього по п'ятий поверхи. Було пошкоджено 27 квартир, в яких проживали 63 людини. Постраждала одна людина.

Евакуювали з під'їзду будинку близько 10 осіб. Співробітниками поліції здійснюється охорона квартир будинку та громадського порядку. Будинок повністю відключений від електро-, газо- і теплопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram